dimarts, 27 de novembre de 2007

UN DIA A P3

Hola mares i pares:
Ja portem uns quants mesos de curs i ja és hora que coneixeu algunes de les activitats que fem al llarg del dia. Podreu veure que a més a més de passar-nos-ho bé, aprenem moltes coses i fem molta feina!!

Pel matí, després de fer el "bon dia" i veure qui ha vingut i el temps que fa, fem alguna fitxa en la que practiquem les nostres habilitats manuals. Són feines senzilles i tot just després, ens posem a esmorzar. En acabar ens anem al pati. ENS ENCANTA I ENS HO PASSEM D'ALLÓ MÉS BÉ!!

A la tarda ens dediquem a fer treballs més manipulatius, com ara, trencaclosques, mosaics, construccions, joc simbòlic, jocs d'associació,... És molt divertit, aprenem molt i estem MOLT CONCENTRATS EN EL QUE FEM.

També cantem moltes cançons, aprenem petits poemes i ens expliquen uns contes d'allò més macos. L'últim que hem treballat ha estat el del Patufet. QUIN NEN MÉS VALENT QUE ÉS EL PATUFET!

De tant en tant participem en alguna activitat amb la resta d'alumnes de l'escola. No fa gaire va ser la castanyada i la darrera va ser el dia 22 de novembre, dia de Sta. Cecília, que vam anar a veure com uns nens i nenes de l'escola ens feien un concert amb diferents instruments. QUÈ BÉ HO VAN FER!!

I bé, ara començarem a preparar el Nadal i ja veureu com també queden meravellats de la feina que farem.

Un petó.
Tortugues i peixos.

1 comentari:

  1. Som els pares de la Joana Solé i estem molt contents de poder compartir amb la nostra filla les seves activitats a l'escola a través d'aquest blog. Us animem a mantenir-lo. El consultem molt sovint! Gràcies. Joan i Mercè.

    ResponElimina